2011.05.05.@ 07.05

Újabb sztáresküvő készül: házasodik Brad és Angelina!

Bennfentesek szerint a sztárpár nem véletlenül újíttatja fel a franciaországi birtokukon található, 16. századi kápolnát…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Talán a múlt héten lezajlott gyönyörű királyi esküvő is megerősítette Angelina Jolie és Brad Pitt elhatározását, hogy egy lépéssel tovább kellene lépniük kapcsolatukban, és egyesek szerint az esküvőre talán már nem is kell sokáig várni!

Egy brit napilap most arról ír, hogy Brad és Angelina felújíttatják a franciaországi birtokukon található, 16. századi kápolnát – névtelenséget kérő források szerint elsősorban nem azért, hogy salsa órákat, vagy rapid randikat szervezzenek a helyieknek, hanem azért, mert ott szeretnék kimondani a boldogító igent.

A Cosmo.hu szerint ez a helyszín remek lenne a sztárpár esküvője számára, hiszen kis, családias esküvőt rendezhetnének, amire mindketten vágynak, és itt a lesifotósokat is nagy eséllyel távol tarthatnák.

A menyegzőről egyébként Angelina és Brad gyerekei régóta ábrándoznak: három saját és három örökbe fogadott csemetéjük állítólag jó ideje rágja a színészpár fülét, hogy mikor házasodnak már össze végre…

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss