2011.05.06.@ 11.05

Véget ért a sztárpár se veled, se nélküled kapcsolata!

Valószínűleg mindketten belefáradtak a játszmákba, és elfogadták, hogy jobb lesz, ha külön utakon folytatják…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Leonardo DiCaprio és Bar Refaeli kapcsolatáról sok mindent el lehet mondani, de azt biztosan nem, hogy kiegyensúlyozott lenne, ugyanis a hullámhegyek és hullámvölgyek még a hollywoodi átlaghoz képest is elég gyakran váltakoznak náluk.

Most viszont úgy tűnik, mindketten megunták a játszmázást, ugyanis barátaik szerint végleg szakítottak. Persze ezt korábban is pletykálták már a hátuk mögött, mégis újra és újra összejöttek.

Az izraeli származású szépség és a sikeres színész 2005-ben találkoztak először, és sokáig úgy tűnt, ez a románc talán végre komolyabb lehet Leo számára: 2008-ban azt nyilatkozta, hogy családra, gyerekekre vágyik.

2009 júniusában viszont jött a fordulat: akkor úgy tűnt, mindennek vége Bar és Leo közt, és képesek továbblépni. A gyönyörű modellt szeptemberben egyre többször látták együtt Chace Crawforddal, de a szilvesztert már ismét Leóval töltötte.

Aztán a nagy boldogságot ismét veszekedés és szakítás követte, és tavaly novemberben Leót a Pletykafészek című sorozat gyönyörű sztárjával, Blake Lively-val boronálták össze a pletykalapok. Ám akkor újra kibékült Barral, amit barátaik szerint többé nem fog megismételni.

Fotó: profimedia.hu

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!


További sztárhírek:

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss