2011.05.11.@ 11.05

Családi dráma: Whitney Houston elvonón, lányát börtön fenyegeti!

Úgy tűnik, Whitney Houston családja végleg szétesik: a híresség maga jelentkezett be egy rehabilitációs intézetbe, lánya pedig rács mögé kerülhet.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Whitney Houston nem mutatott valami jó példát 18 éves lányának, Bobbi Kristinának – eddig. Ugyanis szóvivője bejelentette, hogy a 47 éves énekesnő 10 nappal korábban maga jelentkezett be egy rehabilitációs intézetbe, ahol alkohol- és drogelvonón vesz részt.

Whitney évek óta képtelen megszabadulni démonaitól: 2004-ben és 2005-ben is volt már elvonókúrákon, ám ezek hosszabb távon eredménytelennek bizonyultak. 2009-ben új albummal tért vissza, tavalyi turnéján viszont túlsúlya és hangja miatt is aggódni, illetve elégedetlenkedni kezdtek a rajongói. Most viszont a hírek szerint új filmre készül, így örökre búcsút akar inteni a piának és a drogoknak.

A Cosmo.hu csapata reméli, az is segíti majd az elhatározásában, hogy végre pozitív példát mutathat lányának, aki 18 éves létére lassan züllöttebb életet él, mint egy rocksztár: márciusban egy bulin kokaint szívott, és a képek természetesen a netre is felkerültek. A rehabról viszont külföldi források szerint híres mamája hozta ki a lányt, mert nem akarta, hogy a terápia keretében kifecsegje a féltett családi titkokat.

Pedig Bobbi Kristinának is szüksége lenne kezelésre, hiszen azóta is folytatja féktelen életmódját: külföldi lapok információi szerint Georgiában fél év börtön várhat rá tiltott alkoholfogyasztásért – ott ugyanis 18 éveseknek még illegális a szeszesital-fogyasztás.

Fotó: profimedia.hu

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss