2011.05.13.@ 11.05

Embert ölt – kemény vádak, zavaros körülmények a sztár körül!

Senki sem tudja, mi történt pontosan az első emeleti lakásban: csak annyi biztos, hogy egy férfi zuhant ki az erkélyről, aki később belehalt sérüléseibe.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Pete Doherty neve talán számodra sem feltétlenül a zenei világból ismerős, hanem sokkal inkább Kate Moss ex-pasijaként, illetve kokainfogyasztása kapcsán megjelent cikkek miatt emlékezhetsz rá. A féktelen bulizásból pedig úgy tűnik, semmi sem rázza fel a hírességet, még egy tragédia sem.

A 2006 decemberében elhunyt Mark Blanco mamája most azzal vádolja a zenészt, hogy ő okozta fia halálát. Mark ugyanis egy házibulin zuhant ki Pete egyik cimborájának első emeleti erkélyéről, és a kórházba szállítást követő napon belehalt súlyos fejsérüléseibe.

Az elkeseredett anya tanúkra hivatkozva azt állítja, a sztár és barátai veszekedésbe keveredtek a fiával, aki nem sokkal ezután kizuhant az erkélyről – vagyis az édesanya szerint kilökték. Doherty akkor meg sem várta a rendőröket, később pedig ártatlannak vallotta magát az ügyben.

A halálesetnek tehát hivatalosan nincs felelőse, ám a Babyshambles együttesből ismert zenész egy brit lap cikke szerint valószínűleg nem ússza meg a börtönt: korábban kokainbirtoklásért tartóztatták le.

Fotó: profimedia.hu
 
További sztárhírek:
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss