2011.05.16.@ 12.05

Önző és felelőtlen: veszélyeztette ikreit a sztár!

Elképesztő dolgokat beszélnek a világhírű énekesnő háta mögött: önzőségével és makacsságával állítólag kisbabáit is veszélybe sodorta.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bár úgy tűnik, Mariah Carey és Nick Cannon tökéletes életében még ikreik is pontosan tudták, mikor kell megszületniük. Névtelenséget kérő források szerint ez így nem igaz, ugyanis a díva állítólag mesterségesen indíttatta meg a szülést, hogy gyermekei épp a házassági évfordulón jöhessenek a világra.

Az énekesnőt a hírek szerint egyáltalán nem érdekelték az így befolyásolt szülés veszélyei: csak saját magával és ötlete „nagyszerűségével” volt elfoglalva, pedig komoly veszélybe sodorta a kis Moroccant és Monroe-t!

Emellett férje, az igencsak szószátyár Nick Cannon azt is elárulta egy tévéműsorban, hogy a gyermekvédelmisek felkeresték őt, mert értesüléseik szerint híres felesége szobájában alkohol és drog is lehetett. Ebből a férj szerint mindössze annyi igaz, hogy az egyik nővér egy pohár barna sört javasolt Mariah-nak, amitől mindkét kisbaba számára elegendő teje lehet.

Fotó: profimedia.hu
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss