2011.06.01.@ 07.06

Retteg a valóságshow sztár: nem lehet gyereke?!

Bár jó ideje próbálkoznak, a csinos híresség még mindig nem esett teherbe, ami egyre jobban nyomasztja őt. De vajon mit szól mindehhez a férje?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Khloe Kardashianról talán neked is az ugrik be először, hogy ő az a lány a Kardashian tesók közül, aki már jó ideje egy kisbabára vágyik mindennél jobban. És bár jó ideje kitartóan próbálkoznak kosárlabdázó férjével, Lamar Odommal, a csinos sztár még mindig nem esett teherbe. Ezért retteg attól, hogy valami gond van vele.

„Ijesztő arra még csak gondolni is, hogy mi van akkor, ha nem lehet gyerekem” – mondta párjának, aki nagyon megértően viszonyult a kérdéshez. „Minden rendben lesz. Ha pedig mégis van valami gond, az kettőnk közt semmit sem befolyásol” – felelte optimistán a férj.

A 31 éves Lamar egyébként talán azért is kezeli lazábban a kérdést, mert neki már van két gyermeke korábbi kapcsolatából: Destiny 12, Lamar Jr. pedig 8 éves, akikkel exe, Liza Morales szerint nem törődik eleget.

A 26 esztendős Khloe-t viszont az valószínűleg jobban érdekli, hogy a sajátjukkal minél előbb törődhessen végre: szinte már azóta rá van görcsölve a gyerek-témára, hogy 2009 szeptemberében, mindössze 32 nap együtt járás után kimondta a boldogító igent szerelmének.

Fotó: profimedia.hu

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss