2011.06.09.@ 07.06

Szörnyű tragédia vezetett a fiatal sztár betegségéhez?

A megrázó haláleset után a fiatal híresség valószínűleg nehezebben viselte a rá váró megpróbáltatásokat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Gianni Versace 1997-es meggyilkolása óriási döbbenetet és fájdalmat okozott a világhírű dizájner családjában. Ezután unokahúga, Allegra, akit a sztártervező saját lányaként szeretett, valószínűleg úgy érezte, képtelen szembenézni az életével és a lehetőségeivel.

„Évekig sötétségben éltem. Kevés dologra emlékszem az életemből a borzalmas nap előttről. Elfelejtettem, hogy nézett ki, és mindent, amit iránta éreztem. Aztán egyszer csak elkezdtek visszatérni az emlékeim” – nyilatkozta Allegra az imádott férfi elvesztése miatt érzett fájdalomról.

Ezek után évekig úgy érezte, menekülnie kell a reflektorfényből, és képtelen volt szembenézni a valósággal. „Ezt a hiány időszakának nevezem: túlságosan is tele volt a fejem mindenféle gondolattal, így nem láttam a valós dolgokat” – mondta.

A 25 éves Allegra szülei, és Paul Beck 2007-ben ismerték be, hogy lányuk hosszú évek óta anorexiával küzd. Azóta a hírek szerint meggyógyult, bár apjaként imádott nagybátyjának elvesztését valószínűleg soha nem dolgozza fel… 

A 25 éves Allegra szülei, Donatella Versace és Paul Beck 2007-ben ismerték be, hogy lányuk hosszú évek óta anorexiával küzd. Talán ösztönösen így büntette a testét, talán csak képtelen volt feldolgozni a tragédiát… Azóta a hírek szerint meggyógyult, bár apjaként imádott nagybátyjának elvesztésén valószínűleg soha nem teszi túl magát teljesen. 

Fotó: profimedia.hu
 
 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ezen a szegény macskán több kiló rasztás szőr volt, amitől mozogni alig bírt, kíváncsi vagy mi lett a sorsa?

Minden, amit az új iPhone-ról tudni lehet

Itt a szeptember, ami azt jelenti, hogy közeleg az új iPhone megjelenése! Kíváncsi vagy miben lesz más, mint a többi?