2011.06.20.@ 11.06

Válnak: 3. felesége sem bírja tovább az erőszakos hírességet!

A hírek szerint bántalmazta kisfiát és feleségét is, aki most állítólag válni akar a világsztártól.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nicolas Cage most többet veszíthet, mint a jó hírét: egy külföldi magazin arról számolt be, hogy a színész harmadik felesége, Alice Kim torkig van a híresség erőszakos természetével és hangulatingadozásaival, ezért könnyen lehet, hogy 7 év házasság után elválnak.

A lap szerint az Oscar-díjas színész egy hetet töltött egyedül a hollywoodi Chateau Marmont hotelben, ami talán arra volt jó, hogy átgondoljon dolgokat, és összeszedje magát. „Máskülönben gyorsabban egyedül marad, mint gondolná” – tette hozzá egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Mint arról korábban a Cosmo.hu is beszámolt, Cage áprilisban, egy utcai nézeteltérés után ellökte feleségét. A kiérkező rendőröket is provokálta, majd egy cella hűvösében kapott lehetőséget a kijózanodásra és nyugalma visszanyerésére.

Később arról is írtunk, hogy a színész – persze ittasan – elesett, magával rántva 5 éves kisfiát, Kal-Elt, aki a térdén sérült meg az eset után. Nem is kérdés tehát, hogy a világsztárnak meg kell változnia, de vajon képes lesz erre – önmagáért, és persze a családjáért?

Fotó: profimedia.hu

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss