2011.06.22.@ 07.06

16 éves plasztikcicát vett feleségül az 51 éves sztár!

A modell-énekesnő mamája szerint a pár szerelemből házasodott össze, és kislánya szűzen ment hozzá 35 évvel idősebb párjához.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Doug Anthony Hutchinson és Courtney Alexis Stodden házassága még azokat is meglepte, akik egyébként hisznek abban, hogy a szerelemben a kor nem számít. A színész és a modell-énekesnő közt ugyanis 35 év a korkülönbség – a lány pedig még szinte gyerek, 16 éves.

Courtney a mamája szerint igaz szerelemből ment hozzá 51 éves párjához, aki sokaknak többek közt a Halálsoron című filmből, illetve a 24 és a Lost című sorozatokból lehet ismerős. Az esküvőt májusban tartották, Las Vegasban, ahol 18 év a házasságkötés alsó korhatára, de szülői beleegyezéssel már 16 évesen oltár elé állhat bárki.

Az esküvő ellen pedig nem is tiltakoztak a lány szülei, hiszen imádják Dougot, és örülnek, hogy lányuk ilyen boldog vele. A büszke mama pedig – láthatóan kihasználva a most megnövekedett médiafigyelmet – további intim részleteket is elárult a sajtónak: „Courtney rendes keresztény lány, szűzen ment hozzá a szerelméhez” – mondta.

A tinilány egyébként finoman szólva is korán érő típus: már 12 évesen modellszerződése volt, 15 évesen egy rangos szépségversenyen elnyerte a Miss Ocean Shores címet, és country énekesnőként is szárnyait bontogatja.

Bár gyakran éri őt az a kritika, hogy a sok plasztikától már jóval idősebbnek tűnik a koránál, mamája gyorsan megvédte az ő pici lányát: szerinte Courtney-n minden természetes. A Cosmo.hu csapata viszont erre nem merne mérget venni…

Fotó: profimedia.hu
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss