2011.06.29.@ 11.06

Szökik a menyasszony – veszélyben a mesés királyi esküvő?!

Egy francia lap szerint a rendőrök a reptéren érték utol a herceg jövendőbelijét, amikor napokkal esküvője előtt meg akart szökni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Monacóban már minden készen áll Albert herceg és a gyönyörű dél-afrikai úszóbajnoknő, Charlene Wittstock esküvőjére. Ám a szépség egy francia lap szerint az utolsó előtti pillanatban meggondolta magát, és elszökött.

A lap írása szerint a rendőrök a királyi palota parancsának értelmében a nyomába eredtek, és a nizzai reptéren érték utol: Dél-Afrikába akart utazni – állítólag a jegye csak oda szólt. A cikk szerzője azt állítja, Charlene azért akart megszökni, mert – idézzük –: „jövendőbelijének magánélete nem volt olyan példás, mint amilyennek azt ő korábban gondolta”.

Márpedig a Cosmo.hu szerint a 36 éves olimpikon is olvas újságot, így az biztosan nem kerülhette el a figyelmét, hogy nem egy szenthez készül férjhez menni. Albert ugyanis korábban igazi playboyként élt, aki beismerte, hogy két törvénytelen gyereke is született: a 9 éves Jazmin anyukája egy amerikai ingatlanügynök, a 6 éves Alexandre pedig egy togói stewardessel átélt forró percek gyümölcse.

A legfrissebb hírek szerint az 50 millió angol fontért megrendezésre kerülő királyi esküvő már nincs veszélyben, a menyasszony megbékülve várja a pénteki polgári, és a szombati egyházi szertartást. Albert és a monacói királyi palota tagadja, hogy Charlene valaha is meg akart volna szökni, és a herceg pert fontolgat a botrányt kirobbantó lap ellen.

Fotó: profimedia.hu
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss