2011.07.08.@ 10.07

Kibékültek: boldogabb a sztárpár, mint valaha!

Miután a híresség megcsalta három gyermeke mamáját, kérdéses volt, vajon együtt maradnak-e…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nagyon úgy tűnik, Ronan Keating felesége, Yvonne most megadta a választ arra a kérdésre, hogy megbocsát-e hűtlen férjének: az X Factor ausztrál szériájának mentorai közül, illetve a Boyzone együttesből is ismert énekesét és nejét ugyanis a napokban többen látták szerelmesen andalogni Los Angelesben.

Szemtanúk szerint olyannak tűntek, mint az ifjú házasok, és látszott rajtuk, hogy ismét minden rendben van köztük. Egy brit lap beszámolója szerint folyton viccelődtek, nevetgéltek, és kart karba öltve, boldogan romantikáztak a híres Sunset Boulevard-on.

Pedig a házaspár kemény hónapokat tudhat maga mögött. Miután tavaly kiderült, hogy Ronannek viszonya volt egy Francine Cornell nevű, 27 éves táncos lánnyal, a pletykák arról szóltak, hogy elköltözött otthonról, és szinte biztosan rámegy a házassága erre a kis kalandra.

Az énekes viszont nemcsak felvállalta a történteket, hanem kijelentette, hibázott, hiszen felesége és három gyermekük mindennél és mindenkinél fontosabb számára. Ezek után bennfentesek szerint mindent elkövetett, hogy ismét elnyerje Yvonne kegyeit, és úgy látszik, erőfeszítései végül sikerrel jártak.

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss