2011.07.14.@ 16.07

Visszatérnek gyerekkorod kedvencei!

A hetvenes-nyolcvanas évek sikersorozata régi és új szereplőkkel tér vissza. Te nézni fogod?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Emlékszel azokra a bizonyos péntek estékre, amikor a család apraja-nagyja a tévé előtt ülve várta, hogy kezdődjön a Dallas? Nos, a sorozat most új részekkel tér vissza, és ha a fénykorában elért óriási sikerre külföldi oldalak szerint nem is számíthat, a Cosmo.hu szerint annyi biztos, hogy sokan ülünk majd le nézni Bobby és Jockey kalandjainak folytatását.

Mert a két Ewing fivér az új részekben is feltűnik majd. Megformálásukhoz szerencsére az alkotóknak sikerült megnyerniük a jól bevált párost, Patrick Duffy-t és Larry Hagmant, de Samantha szerepében újra láthatjuk Linda Gray-t is.

Az új szereplők közül többen is ismerősök lehetnek számunkra, hiszen Bobby új feleségét, Ann-t a Született feleségekből ismert Brenda Strong alakítja majd, örökbefogadott fiát, Christophert pedig Jesse Metcalfe. Jockey gyermekét, Johnny-t pedig a Lost sztárja, Josh Henderson formálja majd meg.

A sorozat folytatását 10 részesre tervezik, és már forgatják is a milliók számára felejthetetlen ranch-en, Southforkban. Az új részeket először 2012 nyarán láthatjuk majd, és részünkről száz százalék, hogy nézni fogjuk! És te?

 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss