A kritikus 7 év és két gyerek után válik a sztárpár!

Vajon a két ismert énekes házassága a kritikus 7 év miatt ért véget, vagy más okok vezettek idáig?!

A Cosmo.hu kis csapata még mindig nem tért magához a döbbenettől, hogy oly sok hollywoodi álompár szakítását követően Jennifer Lopez és Marc Anthony házasságának is vége: a sztárpár múlt héten jelentette be, hogy el akarnak válni.

A 41 éves énekesnő és 42 éves férje mindenkit megleptek döntésükkel, bár július elején már felröppent néhány bizonytalan találgatás arról, hogy a házasságuk nem áll épp a legbiztosabb lábakon. J-Lo ugyanis a mamájával jelent meg a Vilmos herceg és felesége tiszteletére rendezett fogadáson, és állítólag a jegygyűrűjét sem viselte.

A pár nehéznek és fájdalmasnak nevezte a döntést, mely most már biztosan váláshoz vezet. Egy ismerősük szerint 2007-ben kezdődtek a gondok házasságukkal, ám egy ideig úgy gondolták, képesek megoldani a problémáikat – elsősorban ikreik, Emme és Max miatt, akik 2008 februárjában születtek.

De egy külföldi lap értesülései szerint ahogy nőttek a gyerekek, úgy nőttek a pár ellentétei is. Jent egyre inkább idegesítette Marc uralkodó természete, illetve abban sem sikerült megegyezniük, hogy az Egyesült Államokon belül hol éljenek: J-Lo ugyanis karrierje miatt Los Angelesben képzeli el az életét, férje viszont New Yorkba akar költözni.

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Hihetetlen fotó: megcsúnyult a gyönyörű sztár!

Bikinis bizonyíték: tényleg babát vár a First Lady!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Még több

friss