2011.07.27.@ 10.07

Döbbenetes vád: megütötte mamáját a sztár?!

Úgy tűnik, nem rendeződik a fiatal színésznő ügye anyukájával, sőt, a helyzet egyre rosszabb.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Te is irigyled A pletykafészek című sorozatból ismert Leighton Meestert, és azt gondolod, bármikor szívesen cserélnél vele? Nos, ha eláruljuk, milyenek a családi körülményei, főleg anyukájával való kapcsolata, biztosan azonnal meggondolod magad! 

A 25 éves színésznő ugyanis hónapok óta nem tudja rendezni kapcsolatát a mamájával, sőt, a helyzet kettőjük közt egyre feszültebb (és akkor még finoman fogalmazunk). Néhány napja kiderült, hogy Leighton jogi lépéseket tervez édesanyja ellen, aki erre egy külföldi weboldal szerint bírósághoz fordult, mondván, hogy lánya egy decemberi veszekedés során a földre teperte és egy üveggel többször is megütötte őt.

A színésznő persze másképp emlékszik, sőt, szerinte anyukája viselkedése az igazán elviselhetetlen: a mama állítása szerint kozmetikai kezelésekre költötte azt a havi 7500 dollárt (1 millió 388 ezer Ft), amit kistestvére, Lex ellátására kellett volna fordítania, illetve megfenyegette, hogy bepereli őt, amennyiben nem emeli ezt az összeget havi 10 000 dollárra (1 millió 850 ezer Ft).

Mint arról februárban a Cosmo.hu is beszámolt, Leighton elbocsátotta drogcsempészet miatt börtönviselt mamáját, miután az 55 éves asszony megfenyegetett egy fiatal nőt, hogy a gyermekével együtt meg fogja ölni. Ezek után mindenki döntse el, szerinte ki a sáros, illetve a sárosabb ebben a kapcsolatban… 

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek: 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss