2011.07.29.@ 10.07

Horrorisztikus balesetet szenvedett a sztár 13 éves fia!

A borzalmas baleset után a fiatal sráchoz rettegő mamája hívott segítséget.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha néha azt gondolod, a sztároknak fogalmuk sincs róla, mi az igazi szenvedés és boldogtalanság, tévedsz, hiszen az élet megpróbáltatásai őket sem kímélik. Ezt nemrég Arnold Schwarzenegger is megtapasztalta, és most kivételesen nem a félrelépéseire, vagy házassági válságára gondolunk.

A Terminátor filmek sztárjaként is ismert ex-kormányzó 13 éves fia, Christopher ugyanis július 17-én súlyos szörfbalesetet szenvedett, melynek során nemcsak számos csontját törte össze, hanem tüdeje is összeomlott. Anyukája, Maria Shriver hívta ki hozzá a mentőket, akik azonnal kórházba vitték. A napokig intenzív osztályon ápolt fiú ma már jól van, és szemtanúk szerint már el is hagyhatta a kórházat, hogy otthon gyógyuljon tovább.

Betegágyánál a hírek szerint világhírű apukája is megjelent, aki borzalmasan aggódott kisfiáért. Nemrég viszont ezt írta a Twitteren: „Tudtam, hogy Christophert nem lehet megállítani.” Majd megköszönte az orvosok, nővérek és a teljes kórházi személyzet lelkiismeretes munkáját, hiszen nekik köszönheti a fia életét. 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss