Válik a sármos színész!

A híresség neje a kritikusnak számító hetedik évben adta be a válókeresetet, állítólag inkább férje félrelépéseinek száma, mint az évek miatt.

Biztosan te is hallottad már, hogy a harmadik után a hetedik év is kritikus lehet egy párkapcsolatban: sokan ekkor szakítanak, illetve válnak el – ez történik most a Doktor Addison, a Melrose Place, a Nagymenők és a Hármastársak című sorozatokból ismert Grant Show-val is.

A 49 éves színész 32 esztendős felesége, Pollyanna McIntosh a közelmúltban adta be a válókeresetet a Los Angeles-i Legfelsőbb bíróságon, a sztárok körében igencsak népszerű „kibékíthetetlen ellentéteket” jelölve meg válóokként.

Ám valószínűbb, hogy híres férje félrelépett, méghozzá nem is egyszer, és a modell ettől sokallt be, mert magának követeli a színész 1968-as Mustangját és 1978-as Corvette-jét is. Ezzel a Cosmo.hu szerint egyértelműen bosszút akar állni híres exén, akivel 2004-ben házasodtak össze – nem sokkal egy közös fotózás után, ahol megismerték és megkedvelték egymást.

Fotó: profimedia.hu

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

További sztárhírek:

Lecsukták a sztár gyönyörű lányát!

Új sztárpár a láthatáron: 18 éves lánnyal randizik a 36 éves színész!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Még több

friss