2011.08.21.@ 07.08

Lecsukták a fiatal sztárt!

Menedzsere filmbe illő történettel igyekszik bizonyítani, hogy a fiatal híresség valójában ártatlan.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Pénteken Orlando Brown is megtapasztalhatta, hogy a celeb státusz nem jelent mentességet a rend őrei előtt, főleg akkor nem, ha valaki túl sokat ivott: a That’s So Raven című sorozat sztárját pénteken késő este a háza előtt álló autóból vitték el a zsaruk, akiknek másnapig élvezhette vendégszeretetét a fogdában.

A The Proud Family és a Fillmore! című sorozatokból is ismert 23 éves színész és rapper lapértesülések szerint 15 ezer dollárnyi óvadék fejében szabadult, helyzetét pedig súlyosbíthatja, hogy állítólag várandós barátnője ült mellette az anyósülésen.

Menedzsere szerint viszont sem az óvadék-história, sem pedig a kismamáról szóló információk nem igazak: szerinte annyi történt, hogy Orlando péntek este kiment a házából, hogy az ott parkoló ismerősével váltson pár szót. Beült a vezető ülésre, de egyetlen métert sem tett meg a járművel.

Egyébként nem ez az első eset, hogy a fiatal hírességnek meggyűlik a baja a törvénnyel: 2007-ben marihuána birtoklásáért tartóztatták le. Mostani ügyében viszont még zajlik a vizsgálat, és a hírességnek legközelebb szeptember 8-án kell majd megjelennie a bíróságon.

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

További sztárhírek:

Sminkkollekciót dob piacra Madonna 14 éves lánya!

Képtelen megállapodni?! Kidobta gyönyörű menyasszonyát a sármos sorozatsztár!

 

Címkék: fiatal lecsukták sztárt!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss