2011.08.24.@ 10.08

Igazi hős: idős hölgyet mentett ki a lángokból a gyönyörű színésznő!

Kate Winslet nemcsak a filmvásznon tud bátor lenni, hanem ha kell, a valóságban is elképesztő lélekjelenléttel cselekszik.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szuper VIP-partinak indult, de kis híján tömegszerencsétlenségbe torkollott egy buli, amit a Virgin kiadó tulajdonosa, Sir Richard Branson rendezett karib-tengeri magánszigetén – valószínűleg a rokonok és illusztris vendégek sem gondolták, hogy hétfő hajnalban az életüket kell majd menteniük, amikor villámcsapás miatt pillanatok alatt lángra kap luxusszállásuk.

Az Oscar-díjas Kate Winslet viszont nemcsak önmagát mentette. Sir Richard beszámolója szerint az ő 90 éves édesanyja is a Titanic sztárjának köszönheti életét, aki igazi hősnőként menekítette ki a nehezen mozgó, idős hölgyet a lángok közül.

„Ezután azt mondta nekem, hogy olyan volt az egész, mint egy hollywoodi film forgatása. Csak itt hiába várta, hogy valaki azt kiáltsa: ennyi” – nyilatkozta a milliárdos házigazda Kate bátor cselekedetéről.

Majd hozzátette, annyira megijedt, hogy az égő házban tartózkodó szeretteinek, rokonainak és barátainak baja eshet, hogy ruha nélkül rohant a segítségükre a hétfő hajnali ítéletidőben. Ám csodával határos módon senki sem sérült meg, ami akkor is vigasztalhatja a hírességet, ha anyagi kára valóban tetemes. 

 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss