2011.08.29.@ 07.08

Ez válóok?! Otthonában kapta rajta nejét a sztár!

A híres színész egyik házukban találta féleérthetetlen helyzetben nejét és annak kollégáját.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy külföldi magazin azt állítja, hogy nem is egy, hanem két sztárpár házassága ment tönkre az elmúlt időszakban, méghozzá azért, mert egy színész és egy színésznő nagyon is összemelegedett: szerintük Jada Pinkett Smith Marc Anthony-val szűrte össze a levet.

A lap szerint a pár gyorsan lebukott, amikor Will Smith váratlanul beállított egyik Los Angeles-i otthonukba, és aligha hitt a szemének. Ugyanis hites nejét családjuk barátjával, Jennifer Lopez exével találta ott, félreérthetetlen helyzetben.

A színész ezek után állítólag nemcsak Jadára akadt ki, hanem a személyzetre is: sokakat elküldött, mert szerinte végig tudniuk kellett felesége viszonyáról, és minden bizonnyal az asszonynak akartak falazni.

A sztárpár sajtósaik révén persze mindent tagad, ahogy több barátjuk is egymás után erősíti meg, hogy minden rendben Smith-ék házasságával. A napokban többen látták a színészt és nejét mosolyogva andalogni, ám ez a legtöbb ember szerint csak álca, mellyel már csak rövid ideig próbálhatják palástolni egy álomházasság utolsó napjainak szomorúságát… 

 
 
Címkék: lopez megcsalás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss