2011.09.06.@ 16.09

Páratlan sikertörténet: 30 éves korára mindent elért a sztár!

Mesés karrierje mellett megtalálta a szerelmet, és hamarosan anya lesz a szexi világsztár!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ugye te is szeretnéd megfejteni Beyoncé titkát? Hiszen a szexi énekesnő – többek közt 16 Grammy-díjjal, House of Dereon nevezetű divatmárkájával és filmes alakításai révén (Austin Powers – Aranyszerszám, Dreamgirls, Cadillac Records – Csillogó fekete lemezek) 30 éves korára mindent elért, amiről egy lány csak álmodhat.

Emellett a magánéletében is teljes a harmónia: 2002-ben randizni kezdett Jay-Z-vel, 2008. április 4-én pedig hozzá is ment feleségül. A pár körül nem voltak hangos botrányok, és örömüket is csak most, az MTV Video Music Awards díjkiosztó gáláján kürtölték világgá: Beyoncé ugyanis végre kisbabát vár – 30 évesen lesz anyuka, ahogyan mindig is szerette volna.

A szexi énekesnőnek tehát volt mit ünnepelnie szeptember 4-én, akkor lépett be ugyanis a harmincasok táborába. És hogy mi lehet a siker titka? Beyoncé szerint annál jóval több, mint hogy tenyerén hordozza őt az élet: már tizenévesen tudta, mit akar elérni, így húszas éveit a karrierjének szentelte. Emellett persze a szerelemre is hagyott magának időt, és a babát is évek óta tudatosan tervezte. Igyekszünk ellesni a titkaidat, Bee! 

 
 
Címkék: elért éves korára mindent páratlan sikertörténet sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss