2011.09.08.@ 10.09

7 éve boldog 33 éves pasijával az 50 éves, furcsa színésznő!

Sokan megdöbbennek a különös pár boldogsága láttán: a sikeres színésznő egy nála 17 évvel fiatalabb srácot hódított meg!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tilda Swinton nem kicsit lepte meg az egész világot, miután 2004-ben, a Narnia krónikái – Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény című mozi forgatásán összejött a nála 17 évvel fiatalabb néma kentaurral, Sandro Koppal.

Amikor viszonyukra fény derült, sokan nem jósoltak nagy jövőt nekik együtt, ám ők ketten köszönik szépen, azóta is nagy boldogságban éldegélnek. A napokban többen látták őket Los Angelesben sétálgatni, és bár nem kézen fogva andalogtak, az 50 éves színésznő egy percre sem mozdult el 33 éves párja mellől.

Az érdekes külsejű Tildát korábban többen megvádolták azzal, hogy szerelmi háromszögben él két férfival: állításuk szerint exe, John Byrne mellett szeretőként tartotta Sandrót. A színésznő szerint viszont mindez csak pletyka, amire az adott alapot, hogy John bármikor meglátogathatja őt skóciai birtokán, ahol a színésznő közös gyermekeiket, Xaviert és Honort neveli.

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

Kapcsolódó cikkek:

Címkék: boldogság fiatal öreg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss