2011.09.13.@ 16.09

Heroinfüggő? Brutális vádak érik a fiatal, csontsovány hírességet!

Néhányan máris a következő Amy Winehouse-t látják a züllött életű fiatal sztárban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Peaches Geldofban már rég nem a neve a legfurcsább: Sir Bob Geldof lányáról egyre több elképesztő hír kerül nyilvánosságra. Például azt is suttogják a háta mögött, hogy nem influenza miatt fogyott le ilyen drasztikusan, hanem ismét keményen heroinozik.

Látszólag ezt támasztják alá a 22 éves sztár karján látható nyomok is, ám Peaches mindent tagad. „Nem drogozom. A karomon lévő foltok gyerekkorom óta megvannak, nézzék meg bármelyik régi fotómat. Egy bőrbetegség, a pikkelysömör miatt jönnek ki rajtam” – magyarázta a fiatal híresség egy külföldi lap munkatársának.

Peaches egyébként korábban nem vetette meg a kábítószereket: egy brit lap úgy tudja, 3 éve túladagolta magát. Most pedig a sztár egy másik esettel kapcsolatban is magyarázkodásra kényszerült: kedden állítólag a mentőket és a rendőröket is kihívták londoni otthonához, ahonnan egy férfit légzési nehézségekkel vittek kórházba.

„Ez hazugság, az üggyel az ügyvédeim foglalkoznak. Ideje lenne, hogy az emberek ne gondolják mindig a legrosszabbat rólam” – mondta az eset kapcsán Peaches, akiért sokan aggódnak. Sőt, néhányan már attól tartanak, hogy a tragikus sorsú Amy Winehouse nyomdokaiba lép, ha így folytatja.

 
Címkék: brutális csontsovány érik fiatal heroinfüggő? hírességet! vádak

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss