2011.09.15.@ 10.09

Féltékeny!? Brad keményen beszólt Jennifer új pasijának!

A bájos színésznő sármos exe megdöbbentő dolgot mondott közös barátaiknak, akik persze azonnal elárulták a lapoknak Brad véleményét Jen új pasijáról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mi eddig sem kételkedtünk abban, hogy Brad Pitt még mindig törődik volt feleségével, Jennifer Anistonnal, ám azt álmainkban sem gondoltuk volna, hogy ennyire szívén viseli exe boldogságát. Brad ugyanis közös barátaik előtt nem rejtette véka alá, hogy mi a véleménye Jen új pasijáról.

A sármőr szerint volt neje sokkal jobb pasit érdemelne, mint Justin Theroux. „Brad szerint Jennek egy sokkal kevésbé szeszélyes és rejtélyes partnerre volna szüksége” – árulta el egy névtelenséget kérő barát, aki az egykori álompár mindkét tagjához közel áll.

Majd hozzátette: Brad csak jót akar, hiszen mindig is szerette volna látni, ha Jen megtalálja az igazi boldogságot, részben, mert még most is bűntudatot érez amiatt, hogy anno Angelina Jolie miatt elhagyta bájos feleségét.

A Cosmo.hu szerint viszont az is elképzelhető, hogy a színész valójában féltékeny, hiszen mások szerint Jen nagyon is jól megvan Justinnal. Így most fennáll a veszély, hogy végleg elveszíti őt – ezért nem kedveli a férfit, és emiatt mondhatta, amit mondott. Reméljük, a színésznőt nem befolyásolják volt férje szavai, és Justin oldalán végre boldog lehet. 

 
Címkék: brad féltékeny pasi sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss