2011.09.20.@ 10.09

25. szülinapját ünnepelte – évtizedekkel tűnik idősebbnek a sztár!

Sorozatos plasztikáival épp az áhított eredmény ellenkezőjét érte el a híres szőkeség.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Emlékszel még Heidi Montagra? Igen, a szőke valóságshow sztár, akiről anno mi is megírtuk, hogy egy nap alatt tíz plasztikai műtétet vállalt be. Ám ezekkel a beavatkozásokkal épp az általa annyira vágyott eredmény ellenkezőjét sikerült elérnie: nemcsak műnőt csináltatott magából, hanem ráadásul még évtizedekkel idősebbnek is tűnik a koránál.

Heidi még csak a 25. életévét töltötte be csütörtökön, ám a Las Vegas-i Vanity klubban tartott buliján legalább 35-nek nézett ki. A túlzásba vitt plasztikák mellett nem lehetett nem észrevenni rajta, hogy jó pár kilót felszedett az utóbbi időben, ráadásul a pezsgőspoharat is képtelen volt letenni az este folyamán.

Pedig a születésnapján kívül Heidinek nem sok ünnepelnivalója van. Mint arról tavaly novemberben a Cosmo.hu is beszámolt, a szőkeség és férje, Spencer Pratt elképesztő luxuscikkekre szórták el 10 millió dolláros vagyonukat, az adóhatóságnak viszont elfelejtettek fizetni.

Hogy elkerüljék a hajléktalan sorsot, Spencer szüleihez költöztek, és most várják a csodát – vagy egy újabb valóságshow-t, ami kihúzná őket ebből az igen mély gödörből, amibe saját ostobaságuk révén kerültek.

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

Kapcsolódó cikkek:
 
Címkék: évtizedekkel idősebbnek sztár szülinapját tűnik ünnepelte

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss