2011.09.20.@ 16.09

Döbbenet: ő a legtrendibb ikrek kishúga!

Gyönyörű, tehetséges, a családneve pedig nagyon ismerős… bemutatjuk a sztárikrek eddig kevésbé sztárolt kistesóját, aki a jövő igazi szupersztárja lehet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ashley és Mary-Kate Olsent már senkinek sem kell bemutatnunk, 22 éves húgukat, Elizabeth-t viszont annál inkább, hiszen a legtrendibb ikerpár édes kistesója szinte észrevétlenül cseperedett szép és tehetséges ifjú hölggyé.

Elizabeth elsősorban színésznői karrierjét építgeti, méghozzá nem is akárhogyan: a Martha Marcy May Marlene című moziban főszerepet kapott, és alakítása után tárt karokkal fogadja a szakma. A film rendezője és producere, Sean Durkin szerint azért volt ő a legjobb választás erre a lelki mélységekbe menő szerepre, mert szavak nélkül, az arcával és a szemeivel is rengeteg érzelmet tud kifejezni.

A kis Olsen lányt ezek után sem hagyják unatkozni Hollywoodban: jelenleg három filmje készül, emellett folyton csábítják különböző fotózásokra is, és úgy hallottuk, a Szex és New York előzményeit feldolgozó filmes adaptációkban talán ő bújhat Carrie bőrébe. Ennek a csillagnak tehát mindenképp érdemes figyelnetek a pályáját, lányok! 

 
Kapcsolódó cikkek:

Címkék: sztár testvér trendi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss