2011.09.22.@ 11.09

Halálos fenyegetést kapott az X-Faktor fiatal sztárja!

A 18 éves énekesnő az egyik közösségi oldalon kapta meg az ellenséges üzenetet, ráadásul nem ez az első eset.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Cher Lloyd ugyan még csak 18 éves, de máris érti, mit értenek sokan a „hírnév árnyoldala” kifejezés alatt: az X Factor brit adásaiban felfedezett tehetség ugyanis legutóbb a Twitteren kapott fenyegető üzenetet.

Néhány perccel azután, hogy a fiatal énekesnő felköszöntötte az anyukáját a szülinapján, egyik követője azt írta neki, hogy jobb, ha befogja a száját, mielőtt a szeme láttára nyírná ki a mamáját. Cher viszont nem ijedt meg: hasonló hangnemben visszaírta a fenyegetőzőnek, hogy ezért biztosan börtönbe fog jutni.

Nem ez volt az első eset, hogy a hírességnek fenyegetőzésekkel kellett szembenéznie. Még az X Factor tavalyi adásai alatt számos ellenséges üzenetet kapott, melyek közül az egyikben azt kérdezte valaki a neten, ki mennyit fizetne neki, ha megölné Chert.

A sztár mamája tavaly novemberben azt is elárulta a lapoknak, hogy valaki életnagyságú csontvázat küldött otthonukba, a fiatal énekesnőnek, pár órával azelőtt, hogy a lány énekelt volna a népszerű műsorban.

Az egész családot sokkolták a történtek, de az aggódó anyuka szerint az volt a legszörnyűbb, hogy akkoriban szinte minden nap kaptak fenyegető üzeneteket, melyeket később a rendőrség is vizsgált.

Nézd meg a fiatal sztár klipjét!

 
Címkék: énekesnő fenyegetés sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss