2011.09.26.@ 00.09

Érzelmek és illatok

Bizonyára mindenki tapasztalta már legalább egyszer, hogy amint megérzett egy illatot az utcán, bevásárlóközpontban vagy egy ismeretlen emberen, azonnal megrohanták az emlékek. Ilyenkor élesen fel tudjuk idézni az adott érzelmet is, amit akkor éreztünk, amikor először találkoztunk az illattal.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az illatok szerepe persze több, mint hogy elfedjék a rossz szagokat, vagy emlékeket idézzenek fel bennünk. Egy modern nő nem is élhet illatok nélkül.Öblítőt sem csak azért használunk manapság, mert puhábbá teszik a ruhát, amit viselünk, hanem mert ruháink illata is öltöztet. A Lenor felismerte a modern nők igényét a különlegesen finom illatokra, ezért a Parfumelle kollekció két meglévő illata, a Magnifique és Seduisante mellé megalkotott még két újat: a Mysterieuse-t és az Intriugante-ot. Mindenki megtalálhatja a személyiségéhez leginkább illő illatot a kollekcióból, ami nem nyomja el saját jegyeinket, inkább harmonikusan kiegészíti azokat.

Itt az ideje élesben is kipróbálni, milyen az illatmemóriánk, ugyanis a Lenor a USE unused alkotóival karöltve egy igazán érdekes és exkluzív játékot indít útjára: az illatvadászatot. A játék fődíja egy 500.000 forint értékű USE unused vásárlási utalvány, ám emellett más USE öltözékeket is hazavihetnek a jó szimattal rendelkezők. Két “próbán” mérhetik össze képességeiket az illatok szerelmesei. Otthoni gyakorlásra is szükség lehet, mert a játékosoknak a USE unused tervezői által megalkotott darabokon kell felismerniük a négy Lenor Parfumelle illat valamelyikét. A nyerő USE kreációkat 100-100 szerencsés szagolhatja ki először szeptember 30-án, majd november 4-én. A legszerencsésebbet pedig a fiatal tehetségek tetőtől talpig USE-ba burkolják.
Mivel a résztvevők száma limitált, érdemes többször regisztrálni a játékra. Aki igazán szereti a kihívásokat, az elegánsan modern ruhadarabokat, valamint jó érzéke van az illatok felismeréséhez, nem hagyhatja ki ezt a lehetőséget.*
 
 
*A játékban való részvételhez regisztrálj a facebook.com/USE.unused oldalon, ahol további hasznos információkat is találsz!

 

Címkék: érzelmek illatok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss