2011.09.28.@ 16.09

Őszinte vallomás: még mindig küzd a szupermodell!

A híres modell egy friss interjúban elárulta, hogy még mindig vívja harcait önmaga ellen.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Naomi Campbellnek egy ellensége biztosan van, méghozzá önmaga – te is biztosan emlékszel jó pár esetre, amikor saját temperamentumos viselkedése és agresszív természete miatt keveredett bajba.

A 41 éves szupermodell most egy interjúban elárulta, hogy még mindig küzd önmaga ellen, és bár még nem minden helyzetben tud parancsolni magának, már sokat fejlődött. „Már bocsánatot kértem, elismertem a felelősségem, és letöltöttem a közmunkámat is” – árulta el a sikeres és gyönyörű Naomi.

A híres modellnek az elmúlt évek során többször a hatósággal is meggyűlt a baja dühkitörései miatt. 2000-ben asszisztensét bántalmazta egy telefonnal, 2007-ben házvezetőnőjét verte meg a mobiljával, 2008-ban pedig egy rendőrt támadott meg a Heathrow reptéren, miután elveszítette az egyik poggyászát.

Naomi a kokainnal vívott küzdelméről is őszintén beszélt legutóbbi interjújában. „Nem éreztem jól magam. Nem akartam dolgozni. Sok barátomat veszítettem el” – mondta. Majd hozzátette: ennek ellenére nem tekint vissza negatívan erre az időszakra, mert számára ez volt a kijelölt út, és mindnyájunknak más utakat kell bejárnunk életünk során.

 
Kapcsolódó cikkek:
 
 

Címkék: agresszív beteg szupermodell

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss