2011.10.01.@ 07.10

Durván megalázták: először beszélt botrányáról a gyönyörű sztár!

Két héttel a megdöbbentő eset után a színésznő úgy döntött, nem hallgat tovább: őszintén beszélt az őt ért sérelmekről.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Scarlett Johansson többnyire elképesztően szexi a róla készült képeken, reklámfotókon, illetve a filmvásznon is, lelkileg mégis nagyon megviselte őt, hogy szeptemberben néhány meztelen képe illetéktelen kezekbe jutott, majd a fotók az internetre is felkerültek.

A színésznő egy friss interjúban beszélt először arról, mit érzett, miután a képek nyilvánosságra kerültek. Scarlett szerint mindenki óvni szeretné a magánéletét – függetlenül attól, hogy színész-e az illető vagy sem. „Ha a magánéletünk sérül, azt szörnyű igazságtalanságnak érezzük. Borzalmas érzés” – mondta.

Scarlett Johansson nem az egyedüli híresség, akinek a fotói illetéktelenek kezébe kerültek: mint arról márciusban a Cosmo.hu is beszámolt, hackerek több sztár (a friss adatok szerint legalább ötven híres nő) telefonjáról és számítógépéről is megkaparintottak személyes adatokat és fotókat, az ügyben pedig a rendőrség mellett az FBI is nyomoz.

Ez persze talán nem könnyíti meg Scarlett helyzetét, és nem feledteti el vele teljesen a megaláztatást, amit meztelen képei nyilvánosságra hozatala miatt érez, ám az talán némi elégtételt jelent majd számára, ha végre elkapják a bűnözőket.

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

Kapcsolódó cikkek:

Rémesen megcsúnyult a gyönyörű sztár! 

Címkék: botrány johansson scarlett színésznő sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss