2011.10.02.@ 09.10

Csúnyán megalázta nejét, mégis kibékül a sztárpár?!

Arról suttognak a híres pár háta mögött, hogy az asszony a megaláztatások ellenére is kész megbocsátani férjének.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha a szakítás után két embert – egy kis túlzással – többet látni együtt, mint külön-külön, akkor sokak fejében megfordul, hogy kibékülhetnek. Ez történik most Arnold Schwarzenegger és felesége, Maria Shriver esetében is: talán már nemcsak pletyka, hogy az asszony minden megaláztatás ellenére is kész megbocsátani férjének.

A 64 éves ex-kormányzót és 55 éves nejét az elmúlt hét során kétszer is látták együtt. Vasárnap Santa Monicán ebédeltek 18 éves fiukkal, Patrickkel, és állítólag amikor a srác egyedül hagyta őket, jól elbeszélgettek. Szerdán pedig kisebbik fiuk, a nyáron súlyos szörfbalesetet szenvedett Christopher 14. születésnapját ünnepelték családi körben, ahol mindketten nagyon boldognak tűntek.

Állítólag Maria haragja lassan gyermekeik kedvéért párolog el. Mert bár iszonyúan megbántotta őt férje azzal, hogy 25 év házasság után kiderült, van egy szerelemgyereke házvezetőnőjüktől, Mildred Baenától (hogy arról ne is beszéljünk, mit érezhetett az asszony, amikor Arnold „Túléltem Mariát” feliratú pólóban sétafikált), mégis csak ő a gyermekei apja…

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

Kapcsolódó cikkek:

Rémesen megcsúnyult a gyönyörű sztár!

 

Címkék: arnold schwarzenegger sztár sztárpár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss