2011.10.03.@ 11.10

Demi ezért végleg kirúgja hűtlen férjét!

Újabb elképesztő részletek szivárogtak ki Ashton Kutcher félrelépéséről – ezért Demi Moore végképp kiadhatja az útját!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem is egy, hanem négy lánnyal vonult vissza a San Diegói Hard Rock Hotel luxuslakosztályába házassági évfordulója előestéjén Ashton Kutcher – szemtanúk legalábbis ezt állítják. Közülük az egyik lány barátjának, Jacques-nak a szavait idézi egy külföldi lap, és a beszámolót olvasva a Cosmo.hu szerint valószínűleg igazat mond a srác.

Jacques-nak a barátnője árulta el, hogy melyik lakosztályban van Ashtonnal, de amikor a fiú felment, egy biztonsági őrrel találta szemben magát, aki az ajtót őrizve csak annyit mondott, hogy ez egy zártkörű buli. Amikor azonban elárulta neki, hogy az egyik lány hívta meg, mert ő a barátja, az őr mégis beengedte őt. Ashtonra a teraszon, egy meleg vizes medencében talált rá, négy meztelen lánnyal, köztük a barátnőjével.

Az ismert színész valószínűleg nem jött zavarba: meghívta a srácot, csatlakozzon hozzájuk, majd a vodka keresésére indult. Jacques ekkor látta, hogy ő is teljesen meztelen. Végül azonban csak két lány maradt ott Ashtonnal a lakosztályban, akik közül állítólag csak az egyikkel, a szőke Sarával feküdt le. A lány egyik barátja szerint, ha Sara azt állítja, hogy ágyba bújt Ashtonnal, az biztosan igaz, mert a csinos szőkeség nem szokott hazudozni.

A négy csinos lányról szóló történetet pedig két másik ember is megerősítette: egyikük, a partiszervező Gavin Naumoff elmesélte, hogy Ashton a Fluxx klubban, barátai segítségével választotta ki a legcsinosabb lányokat, egy másik szervező pedig látta a sztárt néhány csinos lánnyal táncolni, például a már említett Sarával is. Szerinte nem volt nehéz megállapítani, hogy Ashton jó kis éjszakának néz elébe…

Ha a szemtanúk igazat mondanak(vagy legalább a fele igaz annak, amit állítanak), nem nehéz megtippelni, hogy Demi Moore mit fog tenni: valószínűleg örökre kiadja Ashton útját, aki állítólag nem először csalta meg őt – de eddig legalább a házassági évfordulóikon hű volt hozzá. 

Címkék: hűtlen megcsalás színésznő sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss