2011.10.04.@ 15.10

2 hónap után eljegyezte a szexi színésznőt új szerelme!

Barátai aggódnak, a szép hírességet viszont most elvakítja a szerelem: már igent is mondott új párja házassági ajánlatára!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Már akkor is csak csóváltuk a fejünket, amikor kiderült: Liz Hurley megcsalta Arun Nayart, méghozzá egy nőcsábász, ausztrál krikettjátékossal, Shane Warne-nal. Ám most esett csak le igazán az állunk, hiszen Liz máris igent mondott új pasija házassági ajánlatára!

Bár hivatalosan még alig több mint két hónapja vállalták fel kapcsolatukat, úgy tűnik: egyikük sem akar várni. A férfi péntek este, egy romantikus vacsora után húzott egy 17 millió Ft-ra becsült gyémánt és zafír ékszercsodát kedvese gyűrűs ujjára, amit Liz azóta boldogan mutogat ország-világ előtt.

Barátaik azonban aggódnak: elmondásuk szerint ez a románc csupán egy titkos flörtnek indult a két híresség közt, úgy tíz hónapja, és ők ketten tényleg nagyon különbözőek. A 46 éves Liz ugyanis a luxushoz és a felső osztálybeli élethez szokott, Shane viszont teljesen más értékekhez ragaszkodik.

Az eljegyzést szemmel láthatóan a britek is kétkedve fogadták: egy angol fogadóiroda például bárkinek a feltett összeg háromszorosát fizeti vissza, ha a szépség valaha is oltár elé áll új szerelmével.

 

 
Kapcsolódó cikkek:
 

 

Címkék: esküvő pár szerelem sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss