2011.10.06.@ 10.10

Feleségül ment 25 évvel fiatalabb szerelméhez a torz arcú hercegnő!

A koros díva a ceremónia után lerúgta cipellőit, hogy flamencót táncolhasson.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A brit és a monacói királyi esküvők után Spanyolországot is egy hercegi nász tartja lázban, méghozzá nem is akármilyen: Alba hercegnője, a 85 éves Cayetana Fitz-James Stuart ment feleségül 60 éves szerelméhez.

Bár a hercegnő családja, főleg hat gyermeke, és a közvélemény nagy része is ellenezte a frigyet, hozományvadásznak titulálva a 60 éves vőlegényt, Alfonso Diezt, Cayetana hajthatatlan maradt: a napokban, Sevillában, 38 vendég előtt mondta ki a boldogító igent kedvesének.

A pletykák szerint teljesen biztos Alfonso szándékai felől, hisz ő korábbi végakaratában minden vagyonát gyermekeire hagyta, és állítólag a férfi is az idős hölgy értékeihez íratta minden tulajdonát. De Cayetana gyermekeit így sem győzte meg – ketten az esküvőre sem mentek el.

A torz arcú hercegnő – aki egyébként Winston Churchill és Lady Diana rokona – zöld övvel átkötött rózsaszín ruhát viselt menyegzőjén. A szertartás után pedig lerúgta cipellőit, hogy az őt ünneplő tömeg nagy örömére táncolhasson egy kis flamencót. És ezek után állítsa azt valaki, hogy nem a szerelem a legjobb fiatalító elixír…

További képekért katt ide!

 
Kapcsolódó cikkek:
 

Címkék: házasság hercegnő szerelem torz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss