2011.10.09.@ 09.10

A baba még sehol, de máris pénzt csinált terhességéből a sztár!

Az, hogy még nem vár babát, nem tarthatja őt vissza attól, hogy milliókat kaszáljon.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kim Kardashian nem egy egyszerű valóságshow sztár, hanem kőkemény üzletasszony is, ezért pontosan tudja, miből hogyan csináljon pénzt: egy brit hetilap megtudta, hogy már születendő gyermeke apropóján gyűjti be az előnyösebbnél előnyösebb szerződéseket, pedig a baba még úton sincs!

Sőt, egy névtelenséget kérő bennfentes szerint Kim addig nem is szeretne teherbe esni, míg ki nem harcolta magának a lehető legjobb feltételeket, és persze a legtöbb zöldhasút. Várt bevétele pedig a milliárdos nagyságrendet is elérheti majd: állítólag 1,7 milliárd Ft-ot kereshet egy új könyv, kismamaruhák, kismama fitnesz DVD és egy új valóságshow részleteiről.

„Kim üzletasszony – mondta a névtelenül nyilatkozó forrás. Majd hozzátette – augusztusi esküvőjével 11 millió angol fontot (3,75 milliárd Ft-ot) keresett, ezért pontosan tudja, hogy egy terhesség, egy kisbaba, illetve a szülés utáni fogyás is vagyonokat érhet számára.” Nagy pocakkal pedig már nem valószínű, hogy Kim üzlettel akar majd foglalkozni, bár nála ezt sosem lehet tudni…

 
Címkék: baba pénz sztár terhesség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss