2011.10.18.@ 10.10

Férjhez ment az Alkonyat gyönyörű sztárja!

Sokakat meglepett, hogy a bájos színésznő szinte teljes titokban mondta ki a boldogító igent híres szerelmének.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha az Alkonyat mozik sztárjainak románcáról hallasz, biztosan neked is Kristen Stewart és Robert Pattinson kapcsolata ugrik be először. De ne kapj a szívedhez, nem ők álltak oltár elé a hétvégén, hanem a szépséges Rosalie-t alakító Nikki Reed és zenész kedvese, Paul McDonald.

A 23 éves színésznő és az American Idol tehetségkutató 27 éves felfedezettje Malibun mondta ki a boldogító igent, ami nemcsak azért lepett meg sokakat, mert nagyon bensőséges hangulatú ceremóniát akartak, hanem azért is, mert szinte teljesen titokban tudták tartani szándékaikat.

Bár a múlt hónapban külföldi lapok pedzegették, hogy az egyforma gyűrűket viselő páros talán már oltár elé is állt, Paul szóvivője ekkor sejtelmesen csak annyit mondott: még nem volt esküvő.

Nikki és Paul egyébként alig több mint fél éve ismerik egymást: márciusban találkoztak A lány és a farkas című mozi bemutatóján. Ezután viszont felgyorsultak a dolgok: alig kezdtek randizni, már össze is költöztek, és a lánykérésre is sor került, és az esküvőt sem halogatták sokáig.

Reméljük, a szenvedély nem múlik el úgy, ahogy jött, és ők ketten még sok-sok évig ilyen boldogok lesznek együtt – a Cosmo.hu csapata nem is kívánhat mást, csak sok boldogságot a bájos ifjú párnak!

 
Kapcsolódó cikkek:
 
Címkék: esküvő szépség sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss