2011.10.20.@ 10.10

Szakított a valóságshow szerelmespárja!

A szenvedélyes páros két év után vetett véget az igencsak viharos románcnak, de vajon szakításuk most örökre szól?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Jersey Shore-ból ismert Sammi „Sweetheart” Giancola és Ronnie Ortiz-Magro kapcsolata sok mindent megért, ám most úgy tűnik, vége a szenvedélyes sztárrománcnak. A szakításról szóló hír pedig nem kacsa, és nem is névtelenül nyilatkozó barátok terjesztik, hanem már Ronnie is megerősítette egy amerikai magazinnak.

Nem ez az első eset, hogy a két híresség úgy dönt, külön folytatja: tavaly hatalmas veszekedés után mentek szét, és bár viharos szakításuk után arra jutottak, adnak még egy esélyt kapcsolatuknak, ez mégsem bizonyult jó döntésnek.

A Jersey Shore többi szereplője korábban is utalt arra, hogy nem helyeslik Sammi és Ronnie szenvedélyes románcát. „Ha Sammi-vel van, más ember lesz. Ő egy elég nehéz természetű lány” – mondta Pauly D.

A két valóságshow sztár két évig járt együtt. A Cosmo.hu szerint ennyi idő alatt annyira lételemükké vált ez a szenvedélyes kapcsolat, hogy hamarosan hiányozni fognak egymásnak, ismét összejönnek – valószínűleg a kamerák előtt. De az is elképzelhető, hogy belátják: nyugodtabbak és boldogabbak a másik nélkül, így mindketten tovább léphetnek.  

 
 
Címkék: szakítás sztár valóságshow

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss