2011.10.25.@ 10.10

Nem szánja meg hajléktalan testvérét a világsztár!

650 millió dolláros vagyonából semmit sem ad nyomorgó bátyjának az énekesnő!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Biztosan te is elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha milliárdos lehetnél: talán nemcsak magadra gondolnál, hanem a családodra is, és adnál némi pénzt azoknak, akiknek szükségük van rá. Ám ezt nem mindenki gondolja így: Madonna például egyetlen fillérrel sem segíti hajléktalanná lett bátyját.

Az 55 éves Anthony Ciccone most egy külföldi lapnak árulta el, hogy sem munkája, sem jövedelme nincs, mióta – úgy egy évvel ezelőtt – apja kirúgta a híres Madonna borokat gyártó családi borászatból. Így alkalmi szállásokon és az utcán húzza meg magát, olykor pedig a templomokban is segítenek rajta egy-egy tányér étellel.

A világsztár bátyja neheztel a családjára, hogy a legnagyobb szükségben hagyták őt cserben, és Madonnát sem érti, miért nem akar segíteni neki, hiszen 650 millió dolláros vagyonából bőven telne egy-egy tál levesre és egy alkalmi szállásra…

Egyébként nem Anthony a popdíva egyetlen olyan testvére a hét közül, akivel nincs jóban: másik bátyjával, Christopherrel 2008-ban veszett össze, amikor a férfi könyvet írt róla. Ebben manipulatív és önimádó személyiségnek nevezi híres testvérüket, amit Madonna valószínűleg egész hátralévő életében sérelmezni fog. 

 
 
Címkék: hajléktalan sztár testvér

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss