2011.11.06.@ 09.11

Rendőrt hívtak: verekedés a sztár otthonában!

A konfliktus odáig fajult, hogy rendőrt kellett hívni az extrém stílusú híresség otthonához.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tettlegességig fajult egy szóváltás Nicki Minaj hollywoodi otthonában, miután az extrém stílusú énekesnő összeveszett a szobalányával. Az előzmények egy amerikai weboldal információi szerint korábban kezdődtek, amikor a szolgáló lefotózta Nicki-t, amint épp a szemetet viszi ki, később pedig erre a képre kért tőle autogramot.

A sztár ezen nagyon felhúzta magát, és elbocsátotta cselédjét, aki hamarosan mégis visszatért a házhoz. Állítólag arra kérte Nickit, ne kezelje őt úgy, mint egy állatot, mire az énekesnő a hírek szerint azt válaszolta neki elég dühösen, hogy majd ő megmutatja neki, hogyan kell egy állattal bánni, és húzzon el az otthonából.

Nicki pasija ráadásul bántalmazta a szolgálót: lökdösni kezdte őt, ezért a lány főnöke szólt a rendőröknek. De végül mindenki megnyugodott, így letartóztatásra nem volt szükség. Az már csak hab a tortán, hogy a sztár állítólag ártatlanul üvöltözött a cseléddel, hiszen valószínűleg nem ő volt az, aki a kukás fotót akarta vele aláíratni, hanem egy másik lány… 

 
Címkék: otthon rendőr sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss