2011.11.08.@ 07.11

Kör e-mailben tudatta rokonaival: válik a legszexibb sztár!

A dögös híresség házassága alig több mint két hónapig tartott – a rokonság értesítését is elég gyorsan letudta.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kim Kardashian kissé furcsa módot választott, hogy tudassa rokonaival: Kris Humphries-zel kötött házassága 72 nap után végleg befuccsolt, és beadja a válópert. A 31 éves valóságshow sztár ugyanis a múlt hétfőn, közvetlenül a válókereset beadása előtt kör e-mailt küldött rokonságának, aminek tartalmát az egyik külföldi weboldal később meg is osztotta a világgal.

„Szeretném, ha tőlem tudnátok meg, nem pedig valaki mástól, vagy a hírekből. Tudom, őrültségnek hangzik, de az utóbbi hónapokat azzal töltöttem, hogy küzdöttem a házasságommal. Kris nagyszerű srác, de annyira különbözünk, és ő mégsem az, akinek az első találkozásunk után hittem” – írta Kim rokonságnak az apai ágon.

Majd hozzátette: a saját boldogságára kell koncentrálnia, így jobb, ha elengedi ezt a kapcsolatot. Ez elég meglepő azok után, hogy bennfentesek szerint nemrég még gyereket akart, sőt, el is kezdte a tárgyalásokat többek közt egy új könyvről és egy kismama fitnesz DVD-ről is.

Mások szerint viszont nem is olyan meglepő, hogy Kim a válás mellett döntött, hiszen valószínűleg érdekházasságot kötött Krisszel, így talán sosem szerették egymást igazán. A válás sokba kerülhet Kimnek, de emiatt sem változtat döntésén, hogy új életet kezdjen.

 
Kapcsolódó cikkek:
 
 
Címkék: e-mail sztár válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss