2011.11.10.@ 07.11

Kirúgták az X-Faktor csillagát!

Sírhatnak a lányok: a műsor a botrány után gyorsan megvált a 18 éves sármőrtől.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha te is buksz a rocksztárokra, talán olykor szemet hunysz afelett, hogy közülük néhányan nem vetik meg a drogokat. A brit X Factornál viszont nem voltak ilyen elnézőek az egyik legnagyobb reménységnek tartott Frankie Cocozzával: a 18 éves srácot azonnal hazaküldték, miután kiderült, hogy kábítószerezett.

Frankie közleményben tudatta a világgal, hogy nagyon sajnálja a történeteket, és megköszönte mindenkinek a támogatást és a bizalmat. Bár ez utóbbival a többség szerint csúnyán visszaélt, amikor megszegte a műsor egyik legfontosabb szabályát, és drogokhoz nyúlt.

Egy névtelenül nyilatkozó bennfentes szerint a fiatal énekes a legrosszabb példakép, aki valaha is szerepelt a show-ban. Majd hozzátette: nem olyan embereket keresnek, akik a következő Pete Doherty-nek képzelik magukat, hisz a versenyzők többségében tinik előtt lépnek fel hétről hétre, akiknek a lehető legjobb példát kell mutatniuk.

Frankie időközben már ki is költözött a házból, amit kedden este fotósok és operatőrök is rögzítettek. Mentorától, a Take That együttesből is ismert Gary Barlow-tól külön elnézést kért, és bár Gary azt mondja, csalódott a fiúban, mégis reméli, hogy összeszedi magát, és folytatni tudja a karrierjét, valamint továbbra is barátjaként és támogatójaként tekint majd rá. 

Nézd meg, hogy énekelt Frankie az X-Factorban – klikk ide!

 
Címkék: csillag drog sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss