2011.11.23.@ 07.11

Bántalmazta feleségét?! Kiderült az igazság a színészről!

Felesége azt állítja, a 39 éves filmsztár egy veszekedés során bántalmazta őt, de vajon igazat mond?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Azonnal felkaptuk a fejünket arra a hírre, mely szerint a szebb napokat is megért sztár, Jeremy London egy veszekedés során bántalmazta feleségét, Melissa Cunninghamet, ám azóta többen is ennek ellenkezőjét állítják.

Egy külföldi weboldal szerint Melissa péntek reggel hívta a rendőröket, azt állítva, hogy híres férje bántotta őt, amikor közös gyermekük felügyeletén vitatkoztak. Szavának ellentmond, hogy Jeremy ügyvédje szerint bizonyítani tudják védence ártatlanságát, és ezt hamarosan meg is teszik.

Egy másik, névtelenül nyilatkozó forrás szerint pedig az egész ügy csak egy hatásos színjáték Melissa részéről, ugyanis be szeretne kerülni egy valóságshow-ba, így kitalált egy – szó szerint ütős – történetet, hogy lenyűgözze a producereket.

Akik viszont hisznek az asszonynak, nem felejtik el, hogy nem ez lenne az első eset a sztárpár viharos szerelmi életében, amikor Melissa elmondása szerint erőszakra kerül sor: 2008-ban már megvádolta az Ötösfogat egykor drogproblémákkal küzdő sztárját azzal, hogy betörte az orrát, és távoltartási végzést is kért férjura ellen. 

 
 
 
Címkék: bántalmazás színész

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss