Végképp lecsúszott! Fodrász szalonban dolgozik az egykor ünnepelt híresség!

Bár most olykor padlót söpröget, a fiatal sztár azt mondja, soha nem adja fel az álmait.

2011.12.14. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ugye, te is emlékszel a Hajlakk című mozi bájos, duci főszereplőjére, aki a moziban meghódította Zac Efron szívét? Nos, a fergetegesen táncoló kislány, Nikki Blonsky a valóságban is küzd az álmaiért, amiket nem hajlandó feladni – még most sem, hogy egy fodrász szalonban kell dolgoznia a megélhetésért.

 

Nikkiből a Hajlakk sikere óta eltelt időszakban kozmetikus lett, aki szülővárosában dolgozik. Miután egy cipőboltban vállalt munkát, most egy barátnője szalonjába vették fel. A vendégek egy külföldi weboldalnak elmondták, hogy a lány nem ijed meg a munkától: szó szerint mindent megcsinál, a padló felsöprésétől a legszuperebb sminkekig.

Azt azonban tagadja, hogy lemondott volna álmai hivatásáról: továbbra is jár meghallgatásokra, de a Hajlakk óta az igazi siker elkerüli őt. Nikki viszont irigylésre méltóan türelmes, optimista, és továbbra is mindennél jobban hisz az álmaiban.

„Az, hogy részmunkaidőben dolgozom, még nem egyenlő az álmaim feladásával, és ti se adjátok fel. Talán hamarosan összejön valami nagy dolog, szóval csak pozitívan!” – írta a Twitteren.

 

 
Címkék: lecsúszott sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss