Csalják egymást: két szerelemgyerek a példás sztárházasságban?!

Talán nem is olyan boldog az irigyelt álomházasság, hiszen a férj botránya után most a híres és gyönyörű feleség is kínos helyzetbe került.

2011.12.15. 11:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nemrég még mindenki Claudia Schiffert irigyelte, hiszen a szupermodell 2002-ben hozzáment Matthew Vaughn rendezőhöz, akivel azóta három gyermekük született. Ám a botrányok az elmúlt fél évben beárnyékolták a külvilág számára tökéletesnek tűnő házasságot.

Ugyanis egy orosz üzletember, Aleksander Gavrilov azt állítja, ő az apja Claudia 2010-ben született kislányának. A baba elmondása szerint akkor fogant, amikor négy szerelmes éjszakát töltött el a modellel Moszkvában.

Elmondta, hogy Claudiát az interneten ismerte meg, és nemcsak a DNS teszthez ragaszkodik, hanem ahhoz is, hogy részt vehessen kislánya felnevelésében és a másfél éves pici mindennapi életében is.

A 41 éves szupermodell szóvivője teljes képtelenségnek minősítette az orosz férfi szavait, ám azt ő sem tagadhatja, hogy nem ez az első eset, melynek során folt esik a házaspár féltve óvott hírnevén.

Korábban ugyanis felröppentek olyan pletykák melyek szerint Claudia hites férjura, Matthew Vaughn ejtette teherbe a szőke szexbomba January Jones-t. Ám erről sem a férfi, sem a Reklámőrültekből ismert színésznő nem hajlandó beszélni, sőt, January talán örökké titkolni fogja, ki a kisfia biológiai apukája.

 
Címkék: gyerek házasság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss