Robogós kalandjáték és pezsgő karton számra (x)

Érdemes részt venni a Hungaria pezsgő decemberi játékán, hiszen robogót és karton pezsgőket nyerhetünk! A feladat ráadásul nem is nehéz, viszont annál izgalmasabb.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 

Évzáró kalandra invitálja a játékos kedvűeket a Hungaria Pezsgőpincészet Facebook oldala. Elrejtettek Budapesten egy gyönyörű, kék Aprilia Mojito Custom 50 robogót. A játékosoknak csupán meg kell tippelniük, hol parkolhat a jármű, a játék végén pedig az viheti el, aki a kisorsolt parkolóhelyhez legközelebbi helyet adta meg. A tippeléssel ráadásul nemcsak a robogóért játszanak a résztvevők, hanem 20 karton Hungaria pezsgőért is!
 
A játékba december 1. és 31. között bármikor be lehet szállni az alábbi oldalon: http://www.facebook.com/Hungariaextradry?sk=app_113027912145994. Először csatlakozni kell a Hungaria oldalához, majd indulhat is a kaland!
 
A hatdarabos pezsgőcsomagot a nyertesek saját ízlésüknek megfelelően állíthatják össze a Hungaria Pezsgőpincészet termékeiből:
 
Hungaria Extra Dry
A Hungaria legkedveltebb pezsgője. Kellemes ízét a zöld gyümölcsök selymes érettsége teszi kerekké.
 
Hungaria Irsai Olivér Doux
Az Irsai Olivér egyedi, muskotályos illat- és ízvilága jellemzi ezt az üde pezsgőt. Különleges palackos érlelésének köszönhetően tökéletes kiegészítője friss gyümölcssalátáknak és gyümölcsös desszerteknek.
 
Hungaria Rosé Félszáraz
A Hungaria rozé pezsgőjének tiszta, intenzív illatát az érett málna és eper íze egészíti ki. Üde szénsavasságának köszönhetően minden kortyában könnyed kikapcsolódást ígér.
 
Hungaria Grande Cuvée Brut
Elegáns és tekintélyt parancsoló. A Hungaria közepesen testes pezsgőjének élénk, sárga színe azonnal rabul ejti érzékeinket.
 
Hungaria Grande Cuvée Rouge
Mélyvörös árnyalatával kiérdemelte a Hungaria pezsgők királynője címet. Cseresznyés-meggyes illatát és gyümölcsökkel teli ízét fűszeressége teszi igazán izgalmassá és határozottá.
 
Érdemes tehát ellátogatni a Hungaria Facebook oldalára és belevágni a robogó- és pezsgőkeresésbe! Jó vadászatot mindenkinek! http://www.facebook.com/Hungariaextradry

 

Címkék: kalandjáték karton pezsgő robogós számra

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss