Borat a frászt hozta a kamasz színészre

Félelmetes állomásfelügyelőt játszik Sacha Baron Cohen Martin Scorsese legújabb filmjében, A leleményes Hugóban, ami a stáb nem minden tagjának volt kellemes, különösen a címszereplőnek nem.

2011.12.25. 09:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

– Imádtam Sacha két legfontosabb karakterét, Ali G-t és Boratot, ezért azt gondoltam, nagyon vicces ember, és jókat szórakozunk majd a forgatáson – meséli a 14 éves Asa Butterfield. – Ehhez képes halál komolyan vette magát! Az volt a legrémisztőbb, hogy akkor is a szerepében maradt, amikor nem forgott a kamera, és állomásfelügyelő úrnak kellett szólítani. Folyton meresztette rám a szemét, meg járt a nyomomban, mint egy kísértet, ami elég félelmetes volt, mivel jól megtermett figura. Csak akkor röhögte el magát, amikor kergetőzni kellett, és estünk-keltünk, mint Stan és Pan.

A leleményes Hugo Scorsese első családi filmje, amit ráadásul 3D-ben forgatott, pedig eddig idegenkedett ettől a formátumtól. Aki már látta, teljesen odavan érte, mert a mester nem csupán egy megható történetet mesél el a rá jellemző lendülettel, hanem a mozi mágiája előtt is tiszteleg.

(Hugo 3D – hazai bemutató: 2012. február 9.)

Forrás: UIP 

 
Kapcsolódó cikkek:
 
Címkék: borat színész

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss