2011 legnagyobb szakító sztárpárjai

Ez az év is bővelkedett telesírt papírzsepikben és könnyes bejelentésekben – lássuk, kik voltak az idei év legnagyobb szakítói a sztárvilágban!

2012.01.05. 07:01
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Na ne, már ők is?!” – kérdezhettétek ti is jó néhányszor idén, amikor velünk együtt döbbentetek meg az újabb és újabb sztárszakításokon. Bizony, az idei év sem telt eseménytelenül kedvenceink világában, de lássuk, kik keltették a legnagyobb megdöbbenést kapcsolatuk felbontásával.

Nálunk a top meglepetés Demi Moore és Ashton Kutcher kacifántos ügye volt, mely egy (vagy több) megcsalással indult, a 33 éves színész részéről, majd békülési szándékkal folytatódott (vélhetően Demi akaratából), végül azonban válással végződik majd.

Ahogyan Jennifer Lopez és Marc Anthony házassága 7 év és két gyermek után, Kim Kardashian és Kris Humphries frigye pedig alig több mint két hónap után bomlik fel: a szexi Kim ugyanis mindössze 72 nappal a „boldogító” igen kimondása után adta be a válókeresetet.

Cameron Diaz és Alex Rodriguez még csak emlegették az elköteleződést, ám a pletykák szerint a vagány színésznő gyűrű helyett útilaput kapott szerelmétől. Zoe Saldana és Keith Britton pedig egy évvel az eljegyzés után szakítottak, miután 11 éven át voltak együtt jóban-rosszban.

Top 5: 2011 legnagyobb szakító sztárpárjai

1. Demi Moore és Ashton Kutcher

2. Jennifer Lopez és Marc Anthony

3. Kim Kardashian és Kris Humphries

4. Cameron Diaz és Alex Rodriguez

5. Zoe Saldana és Keith Britton

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

Kapcsolódó cikkek:

Válnak: 16 évet bírt a sztárpár házassága!

Terhes lett, bebukta a szerepet a gyönyörű sztár!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: szakítás sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss