2012.01.09.@ 13.01

Őket ne utánozd: 2011 legfurcsább szettjei

A hírességek néha olyan szetteket húznak magukra, hogy attól mindenkinek égnek áll a haja, pedig ők igazán minden segítséget megkaphatnának ahhoz, hogy tökéletesen fessenek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Őket ne utánozd: 2011 legfurcsább szettjei

Kesha húsbavágó rucija

Idén több celeben is láttunk rafinált kivágású ruhákat. Kesha jobban tette volna, ha nem áll be a sorba. Az ilyen fazon csak makulátlan alakú hölgyeken mutat jól. A husivillantás nem menő, de a számai igenis azok!

 

Félresikerült párduclány

Kim Kardashian férfiak millióinak álma, ez a szett viszont inkább rémálom. A bőszárú nadrágban csípője és combja is kétszer olyan vastagnak tűnik, mint amilyen valójában. Tudjuk, hogy Miss Kardashian igazi vadmacska, de ezt a szettet mi nem erőltetnénk. (De ettől függetlenül nagyon dögösnek tartjuk a csajt!)

 

Lady Gaga: bugyi igen vagy nem?

Minden szörnyek anyukája esetében már semmin nem lepődünk meg. De ez a szett kifejezetten előnytelen rajta. Az igazán merész hasítékú ruhában és a neccharisnyában a combja inkább egy kötözött sonkára hasonlít. Abba inkább bele se gondolunk, bugyit viselhetett-e alatta.

 

Vanessa Hudgens, a Törpilla

A mindössze 155 cm magas színésznő jobban tenné, ha kerülné az ehhez hasonló összeállításokat. A lapos sarkú, térd felett végződő csizma –hiába a magas derekú sort –még rövidebbnek mutatja a lábát, sőt a combja is sokkal vastagabbnak tűnik.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss