2012.01.12.@ 11.01

Minden pasi Jessica Bielt akarja?

Justin Timberlake megkérte Jessica kezét! – Mostmár tuti, hogy ez a nő valami nagy titkot őriz, hiszen minden exe rá vágyik.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden pasi Jessica Bielt akarja?

Sokan nem akartak hinni a szemüknek, amikor Justin Timberlake öt évvel ezelőtt Jessica Biel-el az oldalán jelent meg. Hiszen korábban egy igazi vadmacska, Cameron Diaz volt a párja, aki mellett Jessica csupán szelíd, házi cicának tűnik. Ráadásul a színésznő nemcsak egyszer szerezte meg a lányok álmát! Négy év együtt járás után tavaly márciusban szakítottak, de Justin visszakönyörögte magát nagy szerelméhez. Most pedig meg is kérte a kezét.

Vajon mi lehet Jessica titka? Justin egy alkalommal így nyilatkozott: „Imádom benne, hogy nemcsak a kedvesem, hanem a legjobb haverom is egy személyben. Olyan lány, akivel el lehet menni kirándulni, biciklizni vagy éppen egy kosármeccsre, és aki ugyanolyan jól mutat magas sarkúban, mint sportcipőben. Ráadásul, ha saját magának kell főznie vagy éppen megjavítania valamit, akkor sem esik le a gyűrű az ujjáról.” A hírek szerint pedig van is minek leesnie…

Címkék: eljegyzés jessica biel justin timberlake

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss