2012.01.14.@ 18.01

Adele nem énekel többé?

Legalábbis a szomorú dalokat lehet, hogy egy időre szünetelteti a magánéleti problémáiról híres énekesnő, mert most végre talált magának egy normális srácot, akivel hamarosan össze is bútoroznak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Adele nem énekel többé?

Tegnap este szúrták ki a boldogságtól sugárzó párt egy londoni étteremben, ahol egy barátjuk, Sid Owens színész szülinapi buliját ünnepelték. És most kapaszkodj meg: kiderült, hogy ő és a 36 éves Simon Konecki valójában már október óta randizgatnak, ezen a héten pedig együtt nyaraltak Miamiban is!

Adele és Simon az Everglades Nemzeti Parkban túráztak még hétfőn, ahol láthatóan nem igazán örültek a paparazzóknak. „Mi lesz, ha anyu ezt megtudja?”

„Bújj ide, drágám, így nem ismernek majd fel a fotósok!”

Adele igazán megérdemelte már, hogy mellette legyen egy csupaszív pasi, Simon pedig minden szempontból jó választásnak tűnik: a fickó egy jótékonysági alapítvány vezetője, akivel akkor ismerkedett meg a lány, mikor olyan cégeket keresett, akiknek adakozhat. Nos, úgy tűnik, a lány többet is befektet, mint tervezte: most már a szíve is a srácé, sőt, jelenleg éppen Brighton környékén keresnek maguknak közös házikót, ahol az előrejelzések szerint megszületnek majd végre-valahára Adele első boldog dalai is!

Adele már a legfontosabb családtagoknak is bemutatta az új pasiját: a kis tacskója például nagyon csípi Simont!

Nagyon reméljük, hogy a fickó vigyáz majd Adele-re, mert ezt a mosolyt sokáig szeretnénk még látni az arcán!


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss