Csajok, akik lecsúsztak a hercegnői székről

Ezek a lányok tényleg csak egy hajszálnyira voltak attól, hogy úgy éljenek, mint egy Disney-hercegnő. Vilmos és Harry exbarátnői azonban nem adták fel: néhányuk még mindig ott legyeskedik a királyi család körül…

Csajok, akik lecsúsztak a hercegnői székről
galéria

Csajok, akik lecsúsztak a hercegnői székről

Csajok, akik lecsúsztak a hercegnői székről

Fotó megosztása:

Hogy megmaradjon a nemesi vérvonal, a kotnyeles szülők Vilmost először Davina Duckworth-Chaddel boronálták össze, de a romantika nélküli románc (ahogy az várható volt) hamar véget ért. Arabella Musgrave, aki a pletykák szerinte elvette a szőke srác szüzességét, szintén lecsúszott a koronázásról, de őt azért annyira nem kell sajnálni: ő ma a Gucci PR-osztályának vezetője. A csaj egyébként Kate Middleton nagy barátnője, csak úgy, mint Vilmos másik exe, az afrikai Jecca Craig, akit a herceg még el is jegyzett. Ja, jól értetted: a hercegnő kínosan ügyel arra, hogy jóban legyen a férje volt barátnőivel, mert attól tart, hogy valamelyikük vissza akar majd térni a királyi családi asztalhoz. Egy exszel nem sikerült csak öri-barinőséget kötnie: Olivia Hunt írónővel, akivel a herceg épp akkoriban randizgatott, amikor a srác azon a bizonyos kifutón megpillantotta Kate-et. Napokon belül dobta is szegény lányt, aki egyszer tuti megírja majd a sztorit egy botránykönyvben!

Bár a kisebbik fiú, Harry még nem kötelezte el magát, de a csajozás azért neki is egész jól megy. Neked is ismerős lehet Chelsy Davy neve, akivel a kis herceg sokáig laza hop on-hop off kapcsolatot ápolt. Még a királyi esküvőn is ott csücsültek egymás mellett, de épp azzal egy időben, amikor Harry-t hírbe hozták Pippával, a párocska egyszer csak szétment. Legutóbb Florence Brudenelle-Bruce fehérnemű modell és szegény Chelsy között ingázott, de hivatalosan mégis szinglinek titulálja magát. Úgyhogy valakinek még valóra válhat a meséje… Hajrá, csajok!

Még több

friss